55. diabetologické dny Luhačovice

23. 4. 2019

Již se stalo tradicí, že se Promedica prostřednictvím divize Diabetologie zúčastnila jako zlatý partner kongresu „55. diabetologické dny Luhačovice“, který se konal ve dnech 11. – 13. 4. 2018 a jako každoročně byl organizován pod záštitou České diabetologické společnosti.

Naše divize měla možnost prezentovat glukometr společnosti Ascensia Diabetes Care spolu s aplikací do mobilního zařízení . Představení probíhalo aktivní účastí formou prezentace jak na stánku v lékařské sekci, tak na stánku v sesterské sekci s následnou prezentací v přednáškovém sále o praktickém využití moderní technologie CONTOUR™PLUS ONE a CONTOUR™DIABETES app. Letos jsme před vchodem do kongresových prostor nabízeli rychlé občerstvení formou hot dogů a slaných i sladkých palačinek. Jsme velice potěšeni, že Promedica bistro ,,Dietní chyba“ slavilo úspěch.

Kongresu se účastnilo na 500 diabetologů a 200 sester z celé ČR. Za divizi Diabetologie jsme rádi, že byl projeven velký zájem o inovativní glukometr  CONTOUR™PLUS ONE a jeho příslušenství, který přináší nové spokojené uživatele a vzrůstající prestiž oboru diabetologie.

Divize Diabetologie