Brněnský ORL Kongres 2022

7. 7. 2022

Ve dnech 8. – 10. 6. 2022 jsme byli v brněnském hotelu International součástí 9. Česko-Slovenského kongresu otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku, 83. kongresu České společnosti otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku ČLS JEP a 68. Kongresu Slovenskej spoločnosti pre otolaryn­go­ló­giu a chirurgiu hlavy a krku.

Organizován byl pod záštitou Kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku LF MU a FN u sv. Anny v Brně, která si před dvěma lety připomněla obdivuhodné 100leté výročí od svého založení.

Hlavními tématy letošního kongresu byla otologie a diagnostika a léčba nádorů hlavy a krku. Nechyběla ani bohatá sekce volných sdělení, panely posterových prezentací a odborný program nelékařských zdravotnických pracovníků.

Nevšedním zážitkem byla přítomnost prof. Bohdana Pomahače, celosvětově uznávaného plastického chirurga a průkopníka obličejových transplantací, který vystoupil se svou přednáškou při slavnostním zahájení. Kongres provázel také bohatý doprovodný program v podobě výstavy moderního umění „Uši, nosy a krky v současné české malbě“, jejíž koncept vznikl speciálně u příležitosti brněnského ORL kongresu.

Na našem stánku jsme prezentovali produkty divize ORL, především přístroj na plasmovou coblaci, vyšetřovací jednotky, křesla a diagnostické přístroje EUROCLINIC pro ORL pracoviště. Naše spolupráce je pozitivně vnímána, navázali jsme nové vztahy se zákazníky. Věříme, že nemalý zájem o naše produkty přispěje k dalšímu obchodnímu rozvoji a rozšíření spolupráce Promedica se stávajícími zákazníky.

Divize ORL

více na: https://www.orl2022.cz/ 

foto © oficiální fotogalerie ORL Kongresu https://www.orl2022.cz/