Celostátní kongres České společnosti pro hojení ran Pardubice 2024

31. 1. 2024

Ve dnech  18. 1. – 19. 1 2024 se konal XXII. celostátní kongres s mezinárodní účastí  – Mezioborová spolupráce při léčbě ran a  kožních defektů. 

Kongres se  konal v prostorách pardubické univerzity, pod záštitou České společnosti pro léčbu ran,  ve spolupráci  s Fakultou zdravotnických studií Univerzity Pardubice a Pardubickou nemocnicí, nemocnice Pardubického kraje a.s. Záštitu nad kongresem převzali: rektor Univerzity Pardubice a hejtman Pardubického kraje.

Kongres byl určen pro lékaře z praxe, chirurgy, dermatology, geriatry, diabetology, internisty a lékaře ostatních oborů, kteří se zabývají léčbou rány. Dále pro sestry jak z ambulantních i lůžkových zařízení, tak domácí péče.

Významnou osobností letošního ročníku byla předsedkyně EWMA Kirsi Isoherranen, která přispěla přednáškou v oblasti léčby atypických ran.

Konference byla velmi úspěšná z hlediska našich obchodních cílů. Zúčastnilo se jí více než 1000 účastníků z řad odborníků v léčbě a hojení ran. Měly jsme možnost navázat řadu nových kontaktů a vytvořit si tak nové obchodní příležitosti. Zároveň jsme udržovaly již získané vztahy, což nám umožnilo posílit naši pozici na trhu.

Letos, trochu netradičně, byl zvolen koncept prezentace stánku. Účastníci kongresu se mohli s námi sejít na stánku, který byl navržen v kavárenském stylu. Usazení do sedaček, nabídka dobrého občerstvení a dobrých nápojů vytvořila nezapomenutelné prostředí pro obchodní schůzky. Prezentace materiálů pro léčbu ran a podtlakové terapie Smith and Nephew probíhala v průběhu příjemných gurmánských zážitků a rozhovorů. U účastníků kongresu toto pojetí prezentace získalo velmi kladné hodnocení.

Těšíme se na další možnosti, jak prezentovat naše produkty a služby na podobných akcích a věříme, že naše účast na těchto kongresech přispěje k dalšímu růstu a úspěchu naší divize.

Divize Léčba ran