24. ročník Colours of Sepsis 2022

26. 5. 2022

Ve dnech 25. – 29. 4. 2022 proběhla v Congress hotelu Clarion Ostrava jedna z největších konferencí zaměřená na intenzívní medicínu v republice – Colours of Sepsis 2022. Koordinátorem a garantem odborného programu byla Klinika anestezie, resuscitace a intenzívní medicíny FN Ostrava a Klinika dětského lékařství FN Ostrava, pořadatelem společnost Sanopharm CZ.

Společnost Promedica na tomto významném kongrese prezentovalo několik divizí, které participují na dodávkách materiálu pro kliniky a oddělení anestezie, resuscitace a jednotky intenzivní péče. Konkrétně divize Intenzivní medicíny, Léčby ran, Pharma a Porgés .

Prezentováno bylo a zájem jsme zaznamenali u produktů Sinapi hrudního sání a ambulantní alternativy hrudního sání. VR uzavřeného odsávacího systému, centrálních žilních katetrů a permanentních močových katetrů Biometrix.

Divize Pharma připojila prezentaci infuzních roztoků IMUNA a bezjehlového portu.

Divize Porgés s divizí Léčby ran prezentovala mezidivizní spolupráci při aplikaci portů a PICC katetrů a jejich ošetřování a aplikace produktů Smith&Nephew.

Účast na tomto kongrese byla přínosem, jak pro kontakt se stávajícími klienty v upevnění vazeb, tak i v navázání nových kontaktů. Velký zájem jsme zaznamenali také od Slovenských účastníků. Odborná úroveň, ale také organizační je stále velmi dobrá a těšíme se na další spolupráci.

Divize Intenzivní medicíny

Divize Léčby ran

Divize Pharma

Divize Porgés

foto © Promedica, Sanopharm CZ