Dětská diabetologie 2017

21. 4. 2017

Ve dnech 24. – 25. 3. 2017 se již tradičně v pražském hotelu Duo konalo pracovní setkání dětských diabetologů a sester s názvem „Dětská diabetologie 2017“. PROMEDICA PRAHA GROUP, a.s. byla na této akci zastoupená Divizí Diabetologie a měla možnost svou aktivní účastí formou prezentace na stánku nejen připomenout informace týkající se již známého glukometru CONTOUR PLUS, ale navíc jsme poprvé představili náš nový produkt – glukometr CONTOUR PLUS ONE.
Účastníci kongresu z řad lékařů a sester projevili velký zájem o nový glukometr, který poskytuje velmi přesné měření glukózy v krvi. Dále je opatřen funkcí SMART LIGHT, která dává pomocí světelné signalizace uživateli okamžitou zpětnou vazbu o naměřené hodnotě. Velmi pozitivně byla hodnocena součást glukometru ve formě mobilní aplikace, která umožňuje jednoduchou komunikaci mezi přístrojem a chytrým mobilním telefonem.

Zájem o námi nabízené produkty byl značný a věříme, že nám přinese další spokojené pacienty a také vzrůstající prestiž v oboru diabetologie.

 

Divize Diabetologie