Nejlepší distributor roku 2016 společnosti ECOLAB ČR – PROMEDICA PRAHA GROUP, a.s.!

31. 3. 2017

Společnost PROMEDICA PRAHA GROUP, a.s. letos obdržela ocenění nejlepšího distributora roku 2016. Ocenění jsme si převzali při konání tradičního setkání obchodních partnerů spol. ECOLAB HEALHTCARE ČR, které proběhlo 15. 3. 2017 v hotelu MAXIMUS RESORT v Brně.

Program a obsah setkání byl zaměřen na celkové výsledky prodeje produktů společnosti ECOLAB  v České republice po úvodní implementaci a dopadu CLP na českém trhu. Další důležitou částí byl vývoj a celkové změny produktového portfolia až do roku 2020.
Samostatnou částí setkání pak byla přednáška pana Romana Lázničky, který informoval o legislativních změnách a požadavcích na jednotlivé části prodejního řetězce v roce 2017. Nejvýznamnější změny souvisí s novým zákonem o zdravotnických prostředcích a zákonem o biocidech. Požadavky vyplývající z těchto zákonů vyžadují zvýšenou pozornost a intenzivní spolupráci s výrobci zdravotnických prostředků třídy IIB a III napříč všemi divizemi.

Ocenění distributora roku 2016 si velice vážíme a i příští rok o něj chceme usilovat. Vedoucí Divize Dezinfekce Petr Šimek si letos převzal navíc cenu za osobní přínos vzájemné spolupráce.

Ocenění patří celému našemu týmu Divize Dezinfekce!

 

Divize Dezinfekce