Promedica vynikla na setkání distributorů společnosti Smith+Nephew v Káhiře!

6. 2. 2024

S velkou radostí oznamujeme, že jsme si připsali významné úspěchy na setkání distributorů společnosti Smith+Nephew, které proběhlo v Káhiře ve dnech 27. – 28. ledna. Tato událost byla skvělou příležitostí, jak se sejít s klíčovými hráči z celého regionu střední a východní Evropy a diskutovat o nejnovějších trendech v ortopedii, sportovní medicíně a hojení ran.

Na slavnostním večírku jsme byli oceněni cenou za nejlepší prodeje v oblasti Advanced Wound Care, což nás nesmírně těší a posiluje naši motivaci dále se rozvíjet v oblasti zdravotní péče. Navíc jsme se mohli těšit z individuálního uznání Petry Ghanem, která získala cenu za výjimečnou péči o naše zákazníky.

Tato událost byla plná zajímavých diskusí, inspirativních prezentací a skvělých příležitostí k navazování nových obchodních vztahů. Děkujeme společnosti Smith+Nephew za organizaci tohoto skvělého setkání a všem našim partnerům za jejich podporu a spolupráci.

Buďte s námi a sledujte naše další kroky, protože se stále snažíme posouvat hranice v poskytování špičkových zdravotních řešení!

 

S přátelským pozdravem,

Tým Promedica, divize Ortopedie