Vyhráli jsme!

20. 2. 2023

Promedica byla na setkání distributorů Smith&Nephew oceněna jako nejúspěšnější firma v oboru. Setkání se konalo v Istanbulu ve dnech 6. – 7. února 2023 a sešlo se na něm téměř 100 účastníků z východní Evropy, Afriky a Středního východu.

Dvoudenní setkání bylo pro distributory zdravotnické techniky příležitostí podělit se o své zkušenosti a osvědčené postupy a seznámit se s novinkami v oboru. Promedica získala čtyři ceny (Hip, Knee, ENT, Best distributor) jako uznání za vynikající výkony distributora, které dokazují její odhodlání poskytovat svým klientům vysoce kvalitní zdravotnické produkty a služby.

Setkání pořádané společností Smith&Nephew bylo pro distributory příležitostí k navázání vzájemných kontaktů a k hlubšímu pochopení strategie a vize společnosti. Společnost Smith&Nephew je přední společností v oblasti zdravotnické techniky, která se specializuje na výrobky pro ortopedii, sportovní medicínu, ORL, léčbu ran a má silné zastoupení v regionech východní Evropy, Afriky a Středního východu.

Účast na setkání distributorů nám umožnila prezentovat své schopnosti a učit se od ostatních distributorů v oblasti zdravotnictví v regionu. Ocenění, které Promedica získala, je uznáním jejího závazku k dokonalosti a k poskytování vysoce kvalitních zdravotnických výrobků a služeb svým klientům.

„Jsme poctěni, že jsme byli oceněni jako nejúspěšnější distributor produktů Smith&Nephew v roce 2022,“ uvedl Jan Kuťák, Business Development Manager. „Je to důkaz tvrdé práce a odhodlání celého týmu a našeho závazku poskytovat klientům ty nejlepší možné zdravotnické produkty a služby.“