XIII. Hodonínský den sester

5. 6. 2017

Dne 17. května se divize Pharma společně s divizí Léčba ran zúčastnily XIII. Hodonínského dne sester. V koncertním sále Evropa v Hodoníně se sešli zejména všeobecné sestry, ale také lékaři na společné jednodenní odborné konferenci na téma: „Propojená péče v naší nemocnici“, pořádané pod záštitou starosty Města Hodonína Mgr. Milana Lúčky a u příležitosti 65. výročí otevření Nemocnice v Hodoníně.

Pozvání přijali člen Rady Jihomoravského kraje pro zdravotnictví pan Igor Chlup, člen Zastupitelstva JMK pan Ing. Antonín Tesařík, místostarostové Města Hodonína JUDr. Vítězslav Krabička Mgr. Jiří Janda, ředitelka Odboru zdravotní péče RP VZP ČR Ing. Svatava Šlajchrtová, ředitel Nemocnice Milosrdných bratří Brno, p. o., MUDr. Josef Drbal, ředitelka Nemocnice Kyjov, p. o. Mgr. Danuše Křiváková a další významní hosté. Mezinárodní den sester je oslavován na celém světě vždy 12. května u příležitosti výročí narozenin Florence Nightingalové.

PROMEDICA PRAHA GROUP, a.s. se také aktivně zapojila do odborného programu přednáškou na téma „Prevence katétrové sepse“.

 

Divize Pharma a Léčba ran