XXIV. Národní kongres ČSOT s mezinárodní účastí v Brně

12. 10. 2020

Ve dnech 13.– 15. 9. 2020 se, tentokrát v náhradním termínu a za mimořádných epidemiologických opatření, uskutečnil XXIV. Národní kongres ČSOT s mezinárodní účastí s doprovodnou výstavou zdravotnické techniky a farmacie. Kongres se konal v hotelu Best Western Premier Hotel International v Brně. Garantem akce byla Ortopedická klinika LF MU a FN Brno včele s 1. místopředsedou CSOT a prezidentem kongresu Prof. MUDr. Martinem Repkem, Ph.D.

Akce se zúčastnili lékaři a sestry z celé České republiky a zahraničí. Kongres byl určen pro ortopedy, traumatology, fyzioterapeuty a sestry ze všech chirurgických oborů, které působí jak na lůžkových odděleních, tak i v ambulantní sféře.  I přes různá opatření byla účast velká.

PROMEDICA PRAHA GROUP, a.s. se zde prezentovala kompletním zastoupením portfolia výrobce Smith & Nephew. Jednotlivé divize na stánku vytvořily zázemí pro lékaře a sestry, kteří mohli vidět silné zastoupení materiálů od kloubních náhrad až po materiály pro zajištění a sterilní krytí pooperační rány. Celý průběh konference provázela přátelská atmosféra nejen v místě kongresu, ale i v rámci tradiční večeře pro zdravotníky, kterou zajistila divize Ortopedie.

Divize Ortopedie