XXV. NÁRODNÍ KONGRES ČSOT

1. 6. 2022

Ve dnech 18. 5. – 20. 5. proběhl v Praze v Clarion Congress Hotelu XXV. NÁRODNÍ KONGRES ČSOT tentokrát pod záštitou Kliniky ortopedie 1. LF UK a ÚVN Praha a Ortopedické kliniky LF UP a FN Olomouc. Promedica se zúčastnila již tradičně jako stříbrný partner.

Kongresu se účastnilo přibližně 500 ortopedů a 100 sester z celé České republiky i zahraničí. Hlavním tématem prezentace divize Ortopedie byl Ortopedický robot CORI pro implantace TEP kolenního kloubu od firmy Smith&Nephew. S ortopedickým robotem se zájemci mohli seznámit nejenom na stánku, ale i v rámci přibližně hodinového workshopu uskutečněného v rámci programu kongresu. Velice nás potěšilo, že zájem o tento workshop projevilo více než 50 lékařů.

V pátek na toto téma proběhla také přednáška s názvem „Robotic knee replacement- the future is here“ od Dr Yarona Berkoviche z Izraele, opět s velice pozitivním ohlasem.

Na stánku bylo dále prezentováno kompletní portfolio v oblasti Artroskopie spolu s prezentací infuzních roztoků IMUNA divize Pharma.

Náš stánek patřil opět mezi ty nejvíce vyhledávané, za což jsme rádi a věříme, že tato akce byla přínosem jak pro kontakt se stávajícími klienty, tak i v navázání nových kontaktů.

Divize Ortopedie