XXV. výroční sjezd České kardiologické společnosti

25. 5. 2017

Ve dnech 7. – 10. 5. 2017 se naše divize Zdravotnické technologie společně s divizí Intervenční radiologie a kardiologie zúčastnily již podruhé kongresu České kardiologické společnosti ČLS JEP. Na našem výstavním stánku jsme představili ultrazvukové přístroje značky ALOKA-HITACHI typ Alpha 7 a Arrieta 60. Současně i prezentaci ultrazvukového přístroje Arrieta 60 formou videoprezentace.

Kongresu se také na stánku účastnili zástupci výrobce Stereotaxis, jehož jsme exkluzivním distributorem pro ČR. V průběhu kongresu jsme měli možnost se seznámit s novými klienty z tohoto oboru a obchodně tímto způsobem navázat na naši účast na kongresu z roku 2016.

Divize IRK odstartovala na tomto sjezdu launch nového produktu Impella (krátkodobá srdeční podpora) výrobce Abiomed, jehož je PROMEDICA PRAHA GROUP, a.s. exkluzivním distributorem pro ČR. Hlavním bodem naší účasti byla přednáška na téma ,,Acute Decompensated Heart Failure“, kterou přednesl náš zahraniční host prof. Nir Uriel, MD z The University of Chicago Medicine. Přednáška byla zařazena do bloku Meet the Expert a jejím účelem bylo seznámení lékařů s novými postupy při léčbě srdečního selhání a možnost využití Impelly při akutních srdečních selháních a kardiogenním šoku. Věříme, že se start podařil a Impella rozšíří řady produktových tahounů naší divize.

 

Divize Zdravotnické technologie a  Intervenční radiologie a kardiologie