Získali jsme ocenění HITACHI MEDICAL 2019!

18. 1. 2021

S radostí oznamujeme, že společnost Promedica získala od firmy Hitachi Medical ocenění za vynikající a mimořádné prodejní úspěchy za rok 2019 v České a Slovenské republice. Byli jsme oceněni jako jeden z nejlepších distributorů v regionu střední a východní Evropy, jehož obrat vzrostl o 35% v porovnání s rokem 2018. Obzvláště bylo vyzdviženo naše zaměření na speciální obory jako gastroenterologie, využití intraoperačních sond, pořádání workshopů pro naše zákazníky a udržování úzkých vztahů s klíčovými lidmi v daném oboru.

Se svými špičkovými produkty se Hitachi řadí mezi TOP 5 nejlepších světových výrobců ultrazvuků. Obrat z tohoto segmentu tvoří cca 75% celkového prodejního plánu divize Zdravotnických technologií. S Hitachi velmi úzce souvisí také expanze společnosti Promedica do zahraničí – konkrétně do Maďarska a Finska, kde jsme získali exkluzivní zastoupení.

Pokud sečteme obraty všech zemí, kde Hitachi prodáváme, tedy Česko, Slovensko, Maďarsko a Finsko, pak je Promedica třetím největším prodejcem v regionu střední a východní Evropy a stali jsme se tak pro Hitachi klíčovým partnerem.

Divize Zdravotnických technologií