9. kongres chirurgie jater, žlučových cest a pankreatu, Plzeň

10. 10. 2022

Ve dnech 19. a 20. 9. 2022 jsme se, jako Stříbrný partner, účastnili 9. kongresu chirurgie jater, žlučových cest a pankreatu, který se konal v hotelu Vienna House Easy Pilsen v Plzni.

Akci pořádala Česká chirurgická společnost ČLS JEP ve spolupráci s Chirurgickou klinikou LF UK a FN Plzeň, prezidentem kongresu byl prof. MUDr. Vladislav Třeška, DrSc.

Za divizi Zdravotnických technologií bylo na stánku Promedica prezentováno ultrazvukové portfolio FUJIFILM/HITACHI včetně speciální intraoperačních sond pro otevřenou i laparoskopickou operativu, dále chirurgický operační robotický systém CMR Versius a v neposlední řadě brýle HoloLens 2 se softwarem od společnosti MedApp pro trojrozměrnou obrazovou vizualizaci diagnostických dat. Účastnící si mohli vyzkoušet a blíže se seznámit se všemi předváděnými systémy.

Část výstavního prostoru patřil také divizi Operačního programu, která prezentovala tradičně operační rukavice a sálovou obuv a divizi Spotřebního zdravotnického materiálu, která účastníkům nabídla prezentaci nesterilních vyšetřovacích rukavic a spojovací hadičky s bezjehlovým vstupem.

Jsme velmi rádi, že jsme byli součástí tohoto kongresu, který nám přinesl spoustu nových kontaktů a ty stávající pomohl upevnit.

Divize Zdravotnické technologie,

divize Operační program 

a divize Spotřební zdravotnický materiál