XXVII. PRAŽSKÉ CHIRURGICKÉ DNY 2021

10. 11. 2021

Ve dnech 4. a 5. 11. 2021 se konaly v Cubex centru Praha XXVII. PRAŽSKÉ CHIRURGICKÉ DNY 2021, kterých se účastnili všichni přední představitelé tohoto oboru. Naší firmu jsme zde prezentovali společně s divizí Operační program a Spotřební zdravotnický materiál.

Pražské chirurgické dny jsme mimo prezentace portfolia FUJIFILM/HITACHI zvolili jako první společenskou akci, pro oficiální prezentaci naší nové role distributora chirurgického operačního systému CMR Surgical – Versius. Součástí oficiálního programu byla také naše prezentace o tomto robotickém systému nové generace, kterou odpřednášel přímo sám Colin Eke, Head of Europe Commercial, CMR Surgical, za což mu velmi děkujeme. Zároveň také děkujeme za podporu Dagmaře Pawlak, Business Development Manager East Europe, CMR Surgical.

Tato přenáška vyvolala u účastníků velký zájem o toto nové řešení a o pozvánku na předvedení našeho DEMO přístroje Versius, za což jsme velmi rádi a vážíme si také toho, že můžeme být u uvedení na trh tohoto inovativního zařízení.

Divize Zdravotnických technologií